Bloemen plukken in de pluktuin

Workshop Ontwerp je eigen pluktuin!

Mogelijkheid 1. Ideaal tijdens deze Coronatijd deze uitgebreide online workshop “Ontwerp je Pluktuin”

Wil je ook heel graag bloemen plukken uit je eigen tuin en ben je iemand die dat in eigen tempo wilt doen of een grote pluktuin wilt? Dan is dit de kans om je eigen pluktuin te starten want pluktuinen zijn momenteel helemaal hip. Normaal gesproken geef ik een workshop bij mij thuis maar door Corona heb ik in 2021 voor jullie een online training gemaakt van 10 lessen. In deze workshop leer je hoe je de pluktuin moet indelen, aarde moet bewerken, zaaien en bloemen kunt kiezen voor geurende en duurzame boeketten.

Wat heel bijzonder is zijn de ruim 100 digitale bloemenkaartjes van de plukbloemen. Hier kan je de pluktuin mee samenstellen of het nu gaat om eenjarigen of vaste planten.

Mogelijkheid 2 Workshop op locatie Ontwerp je eigen pluktuin.

Deze twee uur durende workshop ga ik weer geven bij mij thuis aan een grote tafel. Met maximaal 10 personen krijg je van mij alle informatie die je nodig hebt om je pluktuin te starten. We gaan ons richten op de indeling en de keuze van je planten. Het is de bedoeling dat je deze border thuis zelf kan toepassen in een stukje gras, op een moestuincomplex, een stukje border wat saai is, of gewoon door een paar tegels uit het terras te halen. Voorwaarde is dat je pluktuin op een zonnige plek komt te liggen.

Tijdens de workshop maak ik gebruik van de bloemenkaartjes om de keuze voor de plukbloemen wat gemakkelijker te maken. Deze zijn niet bij de workshop inbegrepen maar kunnen uiteraard tijdens de workshop aangeschaft worden.

Klik hier om deel te nemen aan mijn workshop bij mij thuis in Leusden. Start maart 2022

Deze bloemenkaartjes zijn te koop

Mocht je geen workshop willen volgen maar wel meer willen weten over het plukken van bloemen kan je alvast kijken op mijn site plukjebloemen online. Hier kan je heel veel informatie vinden over pluktuinen, plukbloemen en ook hoe ik mijn pluktuin begonnen ben. Daarnaast heb ik een leuk doosje voor de pluktuinders ontworpen. Hier zitten 100 kaartjes die je kan gebruiken om je ontwerp voor je pluktuin samen te stellen.

Klik hier als je het product wilt kopen op de websitre van plukjebloemen.nl

  • kaartjes zijn 8,5 cm x 11,7 cm
  • De kaartjes bestaan uit 45 eenjarigen en 55 vaste planten 
  • gedrukt op 300 grams papier
  • 45 eenjarigen en 55 vaste planten
  • Raster om je pluktuinontwerp op te zetten met blokjes van 10 cm x 10 cm.

X