Pluktuinontwerp online maken

Online workshop Ontwerp je eigen pluktuin!

Pluk je bloemen uit je eigen tuin.

Wil je ook heel graag bloemen plukken uit je eigen tuin? Dan is dit de kans om je eigen pluktuin te starten want pluktuinen zijn momenteel helemaal hip.  Normaal gesproken geef ik een workshop bij mij thuis maar door Corona heb ik het roer omgegooid. Ik heb voor jullie een online training gemaakt van 10 lessen. In deze training leer je hoe je de pluktuin moet indelen, aarde moet bewerken, zaaien en bloemen kunt kiezen voor geurende en duurzame boeketten.

Wat heel bijzonder is zijn de ruim 100 digitale bloemenkaartjes van de plukbloemen. Hier kan je de pluktuin mee samenstellen of het nu gaat om eenjarigen of vaste planten.

Je krijgt van mij alle informatie die je nodig hebt om je pluktuin te starten. Het is de bedoeling dat je deze border thuis zelf kan toepassen in een stukje gras, op een moestuincomplex, een stukje border wat saai is, of gewoon door een paar tegels uit het terras te halen. Het aanleggen van een pluktuin kan je gemakkelijk zelf uitvoeren door zelf zaaien of plantjes te kopen op een plantenmarkt of in een tuincentrum.

Deze bloemenkaartjes zijn te koop

Mocht je geen workshop willen volgen maar wel meer willen weten over het plukken van bloemen kan je alvast kijken op mijn site plukjebloemen online. Hier kan je heel veel informatie vinden over pluktuinen, plukbloemen en ook hoe ik mijn pluktuin begonnen ben. Daarnaast heb ik een leuk doosje voor de pluktuinders ontworpen. Hier zitten 100 kaartjes die je kan gebruiken om je pluktuin samen te stellen. Beginnen kan ongeveer tot mei.

Klik hier als je naar het product wilt gaan op mijn andere website

  • kaartjes zijn 8,5 cm x 11,7 cm
  • De kaartjes bestaan uit 45 eenjarigen en 55 vaste planten 
  • gedrukt op 300 grams papier
  • 45 eenjarigen en 55 vaste planten
  • Raster om je pluktuinontwerp op te zetten met blokjes van 10 cm x 10 cm.

X